Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden van la SIGNA, gevestigd te Roermond, Nederland 

1. Algemeen 
2. Indentiteit van de ondernemer 
3. Levering 
4. Prijzen 
5. Betalen 
6. Gegevensbeheer 
7. Ruilen/Retourneren 
8. Afbeeldingen 
9. Overmacht 

Bij het plaatsen van een bestelling gaat de klant akkoord met de onderstaande Algemene Voorwaarden. 

1. Algemeen 
1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van La SIGNA. De voorwaarden zijn voor een ieder toegankelijk en opgenomen op de internetsite van La SIGNA. 
1.2 Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. 
1.3 La SIGNA garandeert dat het geleverde product beantwoordt aan de overeenkomst en voldoet aan de in het aanbod vermelde specificaties. 

2. Identiteit van de ondernemer 
Naam ondernemer: La SIGNA
Vestigingsplaats: Roermond 
E-mailadres: hello@la-signa.com 
KvK-nummer: 63800640

4. Prijzen 
4.1 Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. 
4.2 Alle prijzen op de site zijn in euro`s en exclusief verzendkosten.

5. Betalen 
5.1 Vooraf betalen via bank/giro in vertrouwde bankomgeving (Alleen voor buitenlandse betalingen excl. België) 
5.2 Betalen met iDeal in vertrouwde bankomgeving. 
5.3 Betalen met MisterCash in vertrouwde bankomgeving. (Alleen voor België)

6. Gegevensbeheer 
6.1 Indien u een bestelling plaatst bij La SIGNA, dan worden uw gegevens opgenomen in het klantenbestand van La SIGNA. La SIGNA houdt zich aan de Wet Persoonsregistraties en zal uw gegevens niet verstrekken aan derden. 
6.2 La SIGNA respecteert de privacy van de gebruikers van de internetsite en draagt zorg voor een vertrouwelijke behandeling van uw persoonlijke gegevens. 

7. Product en Garantie
7.1 La SIGNA is officieel geauthoriseerd als on-line retailer en distributeur van de designers en hun collecties zoals vermeld op www.la-signa.com.
7.2 Alle sterlingzilveren sieraden van La SIGNA zijn voorzien van een 925 stempel en garanderen de vastgelegde verhouding van 92,5% zilver en 7,5% van een ander metaal, volgens de internationale normen.

8. Leveren/Ruilen/Retourneren
8.1 De bestelling wordt verstuurd als pakketpost of bievenbuspost en wordt voorzien van een track&trace code.
8.2 Levering vindt plaats binnen 3 tot 5 dagen na ontvangst van betaling, mits anders aangegeven staat bij de bestelling en met uitzondering van weekeinden en feestdagen.
8.3 Bestellingen boven de € 85,- worden gratis verstuurd naar de klant. Voor alle andere zendingen wordt een bepaald tarief gehalteerd zoals vermeld op onze website.
8.4 Retourneren kan tot 14 dagen vanaf het bezorgmoment. De  retourmelding diengt vooraf gemeld worden aan hello@la-signa.com. Retourzendingen die niet zorgvuldig zijn verpakt / beschadigd kunnen wij helaas niet crediteren. Na ontvangst en goedkeuring van uw retourzending storten wij binnen 14 werkdagen het bedrag terug. De verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant.
8.5 Uw levering wordt altijd met grote aandacht en zorg ingepakt en gecontroleerd. In het onverhoopte geval dat u desondanks een onvolkomenheid constateert, gelieve dit dan binnen 72 uur na ontvangst aan ons te melden per email aan hello@la-signa.com of telefonisch (i.g.v. schade begeleid door relevante foto’s). Retour zenden alleen na email overleg met en akkoord van La SIGNA.

9. Afbeeldingen 
9.1 Alle foto`s en afbeeldingen zijn eigendom van La SIGNA. De afbeeldingen mogen niet zonder toestemming gekopieerd of voor andere doeleinden gebruikt worden. 
9.2 Door scherminstellingen kunnen kleurafwijkingen voorkomen, houdt er rekening mee dat er afwijkingen kunnen zijn tussen het door u bestelde artikel en het afgebeelde artikel. 

10. Overmacht 
10.1 La SIGNA is niet aansprakelijk, indien en voor zover haar verbintenissen niet kunnen worden nagekomen ten gevolge van overmacht. 
10.2 Onder overmacht wordt verstaan elke vreemde oorzaak, alsmede elke omstandigheid, welke in redelijkheid niet voor haar risico behoort te komen. Vertraging bij of wanprestatie door onze toeleveranciers, storingen in het Internet, storingen in de elektriciteit, storingen in e-mail verkeer en storingen of wijzigingen in door derden geleverde technologie, vervoersmoeilijkheden, werkstakingen, overheidsmaatregelen, vertragingen in de aanvoer, nalatigheden van leveranciers en/of fabrikanten van La SIGNA. 

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2015 - 2023 La SIGNA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel